Heerlijk in het zonnetje - Reisverslag uit Palma de Mallorca, Spanje van Nique Overman - WaarBenJij.nu Heerlijk in het zonnetje - Reisverslag uit Palma de Mallorca, Spanje van Nique Overman - WaarBenJij.nu

Heerlijk in het zonnetje

Blijf op de hoogte en volg Nique

07 Augustus 2012 | Spanje, Palma de Mallorca

Heeey allemaal,

Hier ben ik dan alweer terug uit China en alweer een weekje in Mallorca.

Toen ik dinsdag middag met de vliegtuig naar Mallorca ging kwam ik Sanne de vorige au pair nog tegen. Dus even met haar gepraat over hoe het ging en hoe zij alles gedaan had. Het was wel leuk om haar toch nog even te zien.

Woensdag begon mijn eerste werkdag weer en dat ging verassend goed! Diyae is nu onwijs lief en luisterd veel beter dan in het begin. Vandaag bleef ik de hele dag thuis om weer even te praten met gert en sandy en mijn spullen uit te pakken.

Donderdag nam ik weer de bus naar El Arenal om de andere weer te zien. Ik bleef tot 11 uur daar omdat ik mijn bus had gemist en Theo me terug kon brengen. Je kan aan mijn collega's goed merken dat ze in het hoogseizoen zitten. Overdags slapen of kijken ze namelijk alleen een filmpje omdat ze moe zijn. Beetje jammer voor mij met al mijn energie. Maar daar heb ik iets op gevonden. In de bus heb ik namelijk een jongen leren kennen de engels kan! Dat betekend spaanse les van hem:D

Gister had ik mijn eerste spaanse les en dat was heel leuk! Wat ook wel mee zit is dat hij aardig en gezellig is. Vrijdag ga ik voor het eerst naar Palma en vandaag heb ik gehoord dat ik in november in Bangkok kan gaan werken bij een hostel:D super toch!

Tot de volgende keer,

Xx

• 09 Augustus 2012 - 18:18

Lia:

Hoi Nique,

Wat leuk dat je zoveel van de wereld gaat zien. Je hebt groot gelijk, dat kunnen ze je nooit meer afpakken. Nu kan 't en later misschien wel niet meer.
    Ik ben wel erg benieuwd waar je nou allemaal precies in China bent geweest en wat je allemaal hebt gezien. Ik weet eigenlijk alleen dat je naar je geboortestad bent geweest, naar de Chinese muur en naar de Longji rijstterrassen.
    Nog veel plezier op Mallorca, maar kijk wel uit, hè?!

XXX Lia